Tarieven

Kennismaken
Als je mij nog niet kent is het heel fijn om eerst een keer kennis te maken. Dit kan tijdens een gratis kennismakingsmoment, onze afspraak duurt een half uur. U komt samen met uw kind naar de praktijk. Samen drinken we wat, kletsen we en spelen we een kwaliteiten spel. Op deze manier leren we elkaar al kennen en kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Coachsessie
Heb je een specifieke hulpvraag, loopt jouw kind ergens tegenaan. Wil je dat jouw kind op een visuele en speelse manier hiermee aan de slag gaat en nieuwe inzichten krijgt. Dan plannen we een coachsessie, een coachsessie is individueel met jouw kind. Na een uur komt u erbij en bespreken we samen wat we gedaan hebben.

Duur coachsessie: 60 minuten + 15 minuten nabespreken
Kosten: €58,-

Coachworkshop
Iedere maand is er een nieuwe coachworkshop. Deze workshop geven wij in een kleine groep (maximaal 4 deelnemers) met iedere keer een ander onderwerp of thema. In een kleine groep leren we van met elkaar doormiddel van coaching, spel en yoga. De onderwerpen voor deze workshops staan vast. Datum en invulling is terug te zien bij de evenementen op onze Facebookpagina.

Duur coachworkshop: 90 minuten
Kosten: €15,- per deelnemer

Reageren is niet mogelijk