Nieuws

🤓WEER TERUG NAAR SCHOOL🤓

Over een paar weken start het nieuwe schooljaar. Ik vind dat altijd een beetje een spannend moment, ik voel de kriebels in mijn buik al een paar dagen voordat het maandag is.

Vandaag ging ik op onderzoek uit met de gevoelsverkenner. Ik wilde van mezelf weten welke gevoelens ik allemaal voel. Bij mij kwamen naar voren: bezorgd, onzeker, zenuwachtig en enthousiast. Gevoelens die er allemaal mogen zijn. Ik ben gaan kijken waar in mijn lichaam ik deze gevoelens voel en hoe ik hierop reageer. Ik weet nu ook dat als ik anders reageer om deze gevoelens dat mijn gedrag anders gaat worden. Ik ervaar meer rust en merk dat het mijn eigen gedachten zijn die me van alles laten geloven.

Hoe voelt jouw kind zich aan het einde van de vakantie voordat de scholen weer starten?

🤩KENNISMAKEN🤩

Tijdens een groepscoachsessie of individuele sessie ga ik samen met jouw kind op onderzoek uit. Welke gevoelens ervaart jouw kind? Welke gedachten heeft jouw kind hierover? Hoe kan jouw kind hier nog meer naar kijken? Kortom allemaal prachtige inzichten om het begin van het schooljaar op een ontspannen en fijne manier te starten.

Voor deze sessie alvast een keer kennismaken, dat kan zeker. We drinken dan samen wat, kletsen en spelen een kwaliteiten spel.

Reageren is niet mogelijk