Tarieven

Tarieven

Raamsdonksveer

Yogalessen:
Kinderyoga €7,-
Proefles GRATIS

Workshops:
Kids-Zen workshop €10,-
Tieneryoga workshop €8,-

Alle lessen duren 60 minuten, aan het einde van de les krijgen alle deelnemers een beker limonade die we gezamenlijk opdrinken.

Als u na de proefles een hele periode kinderyoga of tieneryoga afneemt wordt het bedrag van de proefles in mindering gebracht. 

Betalingsvoorwaarden
Betaling
De betaling dient voor de genoemde datum overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL24 RABO 0317931091 t.n.v. Feeling ontspanning en training. Eventueel kan de betaling contant (gepast) voldaan worden vóór de eerste les. Pinnen is helaas niet mogelijk!

Deelname
Je bent verzekerd van een plaats in de les, na betaling van het lesgeld aan Feeling ontspanning en training. Wanneer er niet op tijd is betaald kan Feeling ontspanning en training de deelnemer tot de les weigeren. Een periode lessen loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Als de periode bijna is afgelopen ontvang je een nieuwe factuur.

Geldigheid stickerkaart
Na betaling ontvang je een stickerkaart tijdens de eerste les. Deze stickerkaart is persoonlijk! De stickerkaart is één les langer geldig, zodat je één gemiste les na iedere periode kunt inhalen.

Afmelden
Een afmelding als je niet aanwezig kunt zijn bij de les wordt op prijs gesteld. Afmelden kan per mail (info@feeling-ontspanning.nl)

Opzeggen
Bij opzeggen tijdens een periode is restitutie niet mogelijk. Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar info@feeling-ontspanning.nl of door het te melden tijdens de les. Let op, de uiterste opzegdatum per periode staat vermeld op de factuur van die periode. Bij opzeggen na de aangegeven datum wordt de nieuwe periode in rekening gebracht.

Reageren is niet mogelijk