Webshop

Ik ben ik zomerkalender

Deze zomer is voor veel van ons anders dan anders. Er zijn meer mensen die thuis blijven of in eigen land op vakantie gaan dit jaar. Ook rondom je huis zijn er genoeg dingen te ontdekken en te doen.

Hieronder kun je de ik zomerkalender gratis downloaden. Hierop staan allemaal leuke opdrachten, oefeningen en positieve boodschappen. Doe jij deze zomer met ons mee?

Je kunt deze kalender op verschillende manieren gebruiken:

  • Print de kalender uit en plak een sticker of zet een kruisje op de vakjes die jij deze vakantie gedaan hebt. Wie heeft er aan het eind van de vakantie de meeste vakjes vol op de kalender?
  • Print de kalender uit en knip daarna alle kaartjes uit en verzamel ze in een mooi versierde pot. Iedere keer als je tijd hebt kun je een kaartje trekken en doen wat erop staat.

Ik deel foto’s op Facebook van de dingen die ik doe. Stuur jij ook een foto via Feeling ontpanning en training op Facebook?


Krachtcadeau
Het is een bijzondere tijd waarin er in korte tijd veel dingen veranderen. Soms kun je hierbij een beetje extra kracht gebruiken. Speciaal voor kinderen is er daarom nu dit krachtcadeau.

Wat koop je precies:
❤ een verhaal over kracht (gedachten en een krachtsteen)
❤ een zakje met 8 krachtsteentjes
❤ een kaartje van Lieverdeliefste met een jij of ik boodschap
❤ dit alles in een mooie kleurrijke kaart

Nu te koop voor slechts €4,50 (dit is exclusief verzendkosten)

 

Reageren is niet mogelijk