Aanmelden en algemene voorwaarden

Kinderyoga
leerlingen basisschool
€10,-
per deelnemer, per les
Tieneryoga
leerlingen middelbare school
€10,-
per deelnemer, per les

Bij het ondertekenen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven:

Yogadocent
Je geeft je kind op voor yogalessen die gegeven worden door Marjolein Loonen, gediplomeerd kinderyogadocent.

Yogadocent Marjolein Loonen is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Bij lichamelijke klachten is het aan te raden eerst met de huisarts of specialist te overleggen of het beoefenen van kinderyoga mogelijk is. Heeft je kind last van specifieke klachten of lichamelijke beperkingen, vermeldt dit dan op het inschrijfformulier. We kunnen samen overleggen en kijken naar de mogelijkheden die passend zijn.

Betaling
De betaling vindt plaats door contante betaling voor de les of een bankoverschrijving. Bij beide dient de betaling voor de start van de periode betaald te zijn. Wanneer de betalingsverplichting niet tijdig wordt nagekomen, behoud Marjolein Loonen het recht om de cursist toegang tot de lessen te weigeren totdat aan de betalingsverlichting is voldaan.
Voor de betaling ontvang je een factuur. Indien je inschrijft tijdens een lopende periode worden alleen de komende lessen in rekening gebracht. Bij aanmelding verplicht je je minimaal één periode deelname.

Deelname
De deelname is definitief als de betaling is voldaan.
Bij opzeggen tijden een periode is restitutie niet mogelijk.
Wil je opzeggen? Geef dit dan uiterlijk door vóór de datum zoals die vermeld staat op de factuur die je van de lopende periode hebt ontvangen. Is de datum verstreken en heb je niet tijdig opgezegd dan ontvang je automatisch een nieuwe factuur die voor de genoemde datum betaald dient te worden.

Overig
Marjolein Loonen heeft het recht om de tarieven en/of regels te wijzigen.

U kunt de Algemene voorwaarde eventueel hier downloaden

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.