Kindercoach

Welkom op mijn website, wat tof dat je hier een kijkje neemt. Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je een vraag hebt, ergens tegenaan loopt of wilt dat jouw kind heerlijk kan ontspannen.

Thuis merkte ik dat hij rustiger praatte en zich heel fijn voelde.

Moeder van een deelnemer aan de Kids-Zen workshop

Ik kan in mijn praktijk kinderen (in de leeftijd van 4 t/m 12) jaar verder helpen. Verder kan helpen met hun gevoeligheid, met het inbouwen van rust en ontspanning en verder kan helpen ontwikkelen. Hier mag jouw kind leren zichzelf te zijn en haar gevoelens beter te begrijpen. Want wat kan een gevoelig persoon veel voelen, van zichzelf en van de ander. Hoe mooi is het als jouw kind beter begrijpt wat ze voelt, als je leert dat wat je voelt van jezelf of van de ander is. Wat een cadeau is het als je kind al leert welke gevoelens er zijn en hoe deze allemaal anders aanvoelen in het lichaam. Leert om naar deze gevoelens te kijken en op welke manieren jouw kind hierop kan reageren. Ik weet het zeker lieve, mooie jij, dit is een cadeautje!

Ik kan het me nog herinneren van toen ik zelf op de basisschool zat: dat verjaardagsfeestje, Kerstfeest in de kerk, eten op school en een dagje naar de Efteling. Het leek of iedereen dit leuk vond, behalve ik. Inmiddels weet ik dat veel meer mensen zijn die dit niet heel leuk vinden. Ik voelde op deze dagen van alles, mijn buik danste rondjes en in de loop van de dag tolde mijn hoofd vrolijk mee. Al die prikkels, al die mensen, al die gevoelens. Het overweldigde me, zelfs nog voor ik het zelf bewust doorhad. Na dit soort dagen had ik tijd nodig om bij te komen, prikkels te verwerken en de rust weer te ervaren in mijn lichaam. Ik voelde paniek, want wat voelde ik toch allemaal en vooral hoe kwam het dat ik dit allemaal voelde.

Zo ging het een hele tijd door. Tot ik op die dag niet meer kon. Ik was zo moe van het zwemmen tegen de stroom prikkels in waardoor ik tot stilstand kwam. Ik had rust nodig en ruimte om mezelf opnieuw te ontdekken. Gelukkig was daar die coach die met mij mee keek naar alles wat ik voelde. Stapje voor stapje kwam ik terug bij mezelf, ik leerde over mijn gevoelens en wat ik allemaal voelde. Dat gaf een nieuwe richting aan mij leven met eerst een opleiding tot kinderyogadocent gevolgd door een coachopleiding en nu een eigen praktijk.

Marjolein maakte ook online écht contact met de kinderen.

Moeder van een deelnemer aan de online-kinderyoga


Want lieve jij! Hoe mooi is het als jouw kind dit ook leert, zodat haar gevoel voor haar kan werken. Jouw kind hierdoor een rijker mens wordt en inzicht krijgt in hoe mooi het leven is. Dat is wat ik jouw kind al vroeg in het leven gun. Dat ‘cadeautje’ krijgen, het tofste cadeau dat ik in mijn leven gekregen heb en nu met jou en je kind wil delen.

Mijn kinderen voelden zich meteen thuis in de warme ruimte van Marjolein . Ze kwamen met een vrolijk , blij gezicht weer naar buiten!

(overal waar zij/haar staat in de tekst kan ook hij/hem gelezen worden)

Geef een antwoord