Kindercoach sessie

Kennismaken
Wil je graag kennismaken met mij en mijn manier van coachen. Dat is mogelijk tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Ik zal hierin uitleggen op welke manier ik coach, ik laat je materialen zien en leg je al iets uit.

Duur kennismaking: 15 minuten
Kosten: gratis in mijn praktijk

Coachsessie
Tijdens de kennismaking heb je mij en de praktijk al beter leren kennen. Tijdens de coach sessie gaan we samen jouw hulpvraag helder krijgen. Je komt natuurlijk niet voor niets, je loopt ergens tegenaan en wil hiermee aan de slag. De eerste sessie is altijd deels samen met papa of mama. Als we helder hebben waaraan we gaan werken kom je alleen in mijn praktijk om samen aan de slag te gaan.

Ik gebruik verschillende methodes om je te helpen met jouw hulpvraag. Ik laat je dingen zien, je krijgt oefeningen die je ook thuis kunt doen, je werkt met werkbladen, kaarten en poppetjes. Ik werk graag visueel en laat zoveel mogelijk aan je zien, horen en voelen.

Ik zet hierbij de Villa Wijs methode in, spellen en werkbladen van liever de liefste en de gevoelens verkenner. Dit alles om zo goed mogelijk bij jouw vragen aan te kunnen sluiten.

Na de sessie bespreken we kort met papa of mama wat we gedaan hebben. Als het nodig is plannen we meteen een nieuwe sessie.

Duur sessie: 60 minuten
Kosten: €58,- in mijn praktijk

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.